O nama

REDEX d.o.o. Banovići


Redex d.o.o. Banovići je društvo sa ograničenom odgovornošću za promet roba i usluga.
REDEX d.o.o. Banovići

O NAMA


Redex je društvo sa ograničenom odgovornošću za promet roba i usluga. Osnovano je 1997. godine. Djelatnost Društva je unutrašnja trgovina na veliko i malo, svim vrstama prehrambene i neprehrambene robe, transport robe/tereta u putnom saobraćaju, te poslovi spoljnotrgovinskog prometa.

U početku mala porodična firma sa nekoliko zaposlenih i skromnim kapitalom, sa isključivo tranzitnim načinom poslovanja, kroz niz kvantitativnih i prije svega kvalitativnih ideja i transformacija proistekla je danas u moderno kompaniju koje svoje poslovanje zasniva u nekoliko sektora:

• Maloprodaja prehrambenih i neprehrambenih proizvoda
• Veleprodaja proizvoda sa vlastitom distribucijom do kupca
• Snabdijevanje kupaca javnih ustanova organa i kompanija putem javnih nabavki
• Prodaja i distribucija svih vrsta ugljeva iz Tuzlanskog i Banovićkog bazena.

Danas društvo Redex uspješno sarađuje sa više od 500 poslovnih partnera u zemlji i inozemstvu. Snažna i razgranata mreža saradnika, dobavljača, distributera i kooperanata omogućuje nam da decenijama uspješno snadbijevamo kompanije, institucije i ustanove sa prehrambenim i drugim robama.

Vjernost kupaca i ukupni poslovni rezultati utemeljeni su na osnovnim načelima razvoja društva Redex koje karakterišu povjerenje, stručnost, profesionalnost i poštenje.

MALOPRODAJA.
VELEPRODAJA.
PRODAJA UGLJA.

NAŠA MISIJA


NAŠA MISIJA

Naša misija je postići zadovoljstvo kupaca snadbijevanjem i prodajom visoko kvalitetnih proizvoda, zagarantovanog kvaliteta i konkurentnih cijena.

  • MALOPRODAJA
  • VELEPRODAJA
  • PRODAJA UGLJA

CILJ KOMPANIJE

Cilj naše kompanije je – razvoj i širenje prožeto zadovoljsvom kupaca, poslovnih partnera, radnika i lokalne zajednice.

Izuzetno smo posvećeni svakom novom projektu kako bi ostvarili primarni cilj, zadovljstvo kupca – sa kojima gradimo partnerske i prijateljske odnose.

Ponosni smo na naš stručni i obrazovni tim s kojim svakodnevno unapređujemo radne procese kako bi što brže i kvalitetnije odgovorili zahtjevima i potrebama krajnjih korisnika naših usluga. Kao rezultat tog procesa od narudžbe do isporuke ocijenjeni smo najvišim ocjenama.

VIZIJA

Sa našim mladim, motivisanim timom planiramo ulagati u modernizaciju naših poslovnih procesa, postrojenja, opreme, radnog prostora, kako bi odgovorili konkuretnim zahtjevima tržišta.

Vjerujemo da možemo trajati, biti još uspješniji, graditi, ulagati i njegovati ljudske kvalitete kao temelj svog poslovanja, kako bi napravili jednu modernu kompaniju sa zaposlenicima koji su dio tog projekta i koji svoje radno mjesto doživljavaju kao svoj drugi dom.

Mišljenja smo da su ovo pravi osnovi na kojima treba graditi sve u životu, te tako vjerujemo da uspjeh ne može izostati.